Aktuellt på psykologhälsan.se

908, 2016

Se Martin på Svt Nyheter

http://www.svt.se/nyheter/lokalt/halland/vanligt-med-trotthet-efter-semestern

 

1505, 2016

Avtal för studenter på Halmstad högskola

Välkomna säger vi till alla studenter på Halmstad högskola. Vi har skrivit avtal med Studentnytta vilket ger samtliga studenter en snabb tillgång till alla våra tjänster.

2704, 2016

Föreläsning om NPF för Region Halland

Under 2 eftermiddagar i april höll Martin Zemlicka, leg psykolog föreläsningar om Adhd och Autismspektrumtillstånd för personal ifrån BB och Förlossningen, Länssjukhuset i Halmstad.  Tack till avdelningschef Anneli Pettersson-Noreus med personal för ett trevligt bemötande och många svåra men intressanta frågor.

20160412_151927 (2)

1204, 2016

Föreläsning för Trönningeskolan

I inkluderingens tecken föreläste vi för ett 80 tal personer ifrån Trönningeskolan. Martin radade upp fakta om adhd och Åsa beskrev med brinnande engagemang olika pedagogiska anpassningar. Budskapet var att vi med små, ofta enkla anpassningar kan skapa stora förbättringar.

Åsa

 

 

1204, 2016

Nöjda deltagare på Pegasuskurs

Vår första Pegasuskurs är till ända. På en skala ifrån 0-4 där en 4:a är mycket väl godkänt fick vi 3.7 i betyg. Det är vi mycket nöjda med, speciellt då kursen vände sig till en bred publik som bestod av såväl patienter som närstående. Vi vill rikta ett särskilt till tack till våra samarbetspartners som möjliggjorde denna insats.

 

1701, 2016

Vårterminens föreläsningar och utbildning

Nu kör vi igång vårens föreläsningsserie om neuropsykiatriska funktionshinder. Först ut är Trönningeskolan som ligger strax utanför Halmstad. Redan nu är ett flertal föreläsningar inbokade och vill ni att vi kommer ut till er skola under vårterminen bör ni höra av er så fort som möjligt.

Under senare delen av vårterminen planerar vi även en 4 dagars utbildning inom neuropsykiatri för skolpersonal. Håll utkik på hemsidan för mer information.

Vill du veta mer eller har du frågor?